вівторок, 10 січня 2017 р.

10 січня 2017 стартувала реєстрація на пробне ЗНО




10 січня розпочинається реєстрація учасників пробного незалежного оцінювання. Цього року реєстрація триватиме до 31 січня.

Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводиться з метою ознайомлення випускників шкіл та абітурієнтів з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування, робочого місця, тощо.

Участь у пробному ЗНО є важливою складовою підготовки до тестування. Завдання, що створюються у формі предметних тестів, відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт, а процедура проведення є максимально наближеною до процедури проведення основного ЗНО.

Кожен зареєстрований учасник зможе взяти участь у пробному ЗНО з української мови та літератури, а також в одному з тестів за вибором - історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французьких мов.

Пробне тестування з української мови та літератури відбудеться 1 квітня, тестування з інших предметів - 8 квітня 2017 року.

Участь у пробному незалежному зовнішньому тестуванні є платною. Вартість одного тестування з одного тестового предмета у 2017 році складає 129 грн.

Реєстрація на пробне ЗНО здійснюється регіональними центрами якості освіти.
Запорізька область відноситься до Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти


Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного  тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії незалежного оцінювання.

Результати пробного ЗНО не зараховується як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використовуються для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Програми ЗНО на 2017 рік
Характеристики сертифікаційних робіт ЗНО - 2017
Форми тестових завдань
Критерії оцінбвання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю сертифікаційних робіт ЗНО 2017 року


Немає коментарів:

Дописати коментар